Plnené loďky

Autor receptu: palmy

Božská chuť, perfektný výzor a spokojné bruško :)

5-6
porcií
40 minút
príprava
30 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Zemiaky uvaríme so šupkou, necháme vychladiť. Neskôr ich vydlabeme do misky a zmiešame spolu s našimi prísadami okrem syra eidamu/iného (vid. suroviny). Poriadne zamiešame.
  2. Hotovú zmes naplníme do našich vydlabaných zemiakov, posypeme syrom. Dáme zapiecť na vymastenom plechu, najlepšie na masle ako som použil. Pečieme 30 minút.
  3. Spravíme si k nim delikátny dresing a to nasledovne: do misky vložíme 5 vytlačených strúčikov cesnaku, 2 kyslé smotany, soľ podľa chuti a premiešame. Servírujeme dva zemiaky poliate s našim dresingom. Mňam ;-)