Plnené loďky
Autor receptu: palmy
Božská chuť, perfektný výzor a spokojné bruško :)
5-6 porcií |
40 minút príprava |
30 minút na 200 °C |
Postup
- Zemiaky uvaríme so šupkou, necháme vychladiť. Neskôr ich vydlabeme do misky a zmiešame spolu s našimi prísadami okrem syra eidamu/iného (vid. suroviny). Poriadne zamiešame.
- Hotovú zmes naplníme do našich vydlabaných zemiakov, posypeme syrom.
Dáme zapiecť na vymastenom plechu, najlepšie na masle ako som použil. Pečieme 30 minút.
- Spravíme si k nim delikátny dresing a to nasledovne:
do misky vložíme 5 vytlačených strúčikov cesnaku, 2 kyslé smotany, soľ podľa chuti a premiešame.
Servírujeme dva zemiaky poliate s našim dresingom. Mňam ;-)