Plnené langoše(fotorecept)
Autor receptu: ewitka123
moje deti ich zbožnuju :)
Postup
- Vlažne mlieko, cukor a droždie spolu zamiešame a nechame vykysnut. Hladku muku,sol kyslu smotanu a kvasok spolu zmiesime a vypracujeme vlačne cesto, ktore nechame kysnut podla potreby dnes mi kyslo skoro hodinu.
- Cesto vyklopime na pracovnu dosku a znova premiesime rozdelime na 20 bochnikov ktore postupne plnime. Každy bochnik roztiahneme potrieme kečupom posypeme pizza korenim položime platok šunky kusok syru a kraje cesta spojime. Plniť možme aj zeleninou, alebo slaninkou či klobaskou.
- Langoše ešte nechame 15-20 minut kysnut a pomaličky vypražame na oleji musia sa robit dlhšie aby sa dobre prepiekli. Hotove vykladame na tanier a natrieme pretlačenym cesnakom.