Plnené chlebové bochníčky (fotorecept)

Autor receptu: stacy77777

Také chlapské......

20
porcií
60 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Postup

  1. Pripravíme si z trošky cukru,droždia a vlažnej vody kvások, necháme vykysnúť,zamiesime cesto. Necháme nakysnúť cca 45 minút. Medzitým si prichystáme všetky suroviny.
  2. Vykysnuté cesto rozvaľkáme a rozkrájame na štvorce asi 10x10cm. Potrieme chilli pastou,prípadne omáčkou. Ja som použila domácu hustú, ktorú chodí spolu so zeleninou ku nám predávať pán od Trnavy,je skvelá a super pálivá.
  3. Na každý kúsok dáme nakrájané údené koleno,šunku,klobásu, plátok hermelínu.
  4. Pridáme na mesiačiky nakrájanú cibuľu, nakrájanú cibuľkovú vňať.
  5. Pridáme šampiňóny, štvtinu vareného vajíčka a prikryjeme plátkom tvrdého syra.
  6. Zatočíme do bochníčkov,dáme na plech vystlaný papierom na pečenie,potretý olejom. Necháme ešte pár minút pokysnuť. Potrieme olejom.
  7. Pečieme na 180-200°C približne 40 minút. Tesne pred dopečením posypeme ešte nastrúhaným syrom a cibuľkovou vňaťou. Prajem dobrú chuť.....