Plnené bravčové filety (fotorecept)

Autor receptu: dorisa

Dnes som na obed varila podla Slovenskej kuchárky.

2-4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si suroviny. Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na plátky.
  2. Mäso naklepeme , solíme. Jednotiivé plátky mäsa plníme šunkou, udeným syrom a feferonkami. Filety zrolujeme a ihličkami spojíme.
  3. Potom ich pomúčime.....
  4. ..... na tuku opražíme zo všetkých strán...
  5. Potom mäso podlejeme vývarom, alebo vodou a dodusíme do mäkka, asi 30 minút.
  6. Potom do omáčky pridáme paradajkový pretlak a roztlačený cesnak a trocha hladkej múky(ak treba). Dobre povaríme, aby sa tuk oddeloval od šťavy.
  7. Na panvici si opražíme udenú slaninu,ktorú použijeme pri servírovaní .
  8. Podávame s ryžou, alebo s opekanými zemiakmi.