Pizzové rožky (bez kysnutia a droždia)

Autor receptu: vikulqa

:)

32
porcií
30 minút
príprava
20 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Cesto: Suroviny zmiešame, pridáme štipku soli a vypracujeme nelepivé cesto. Rozdelíme ho na polovicu. Rozvaľkáme na kruh najprv jedno, potom druhé. Krájame ako pizzu ale na 16 trojuholníčkov.
  2. Plnka: Všetky suroviny nakrájame na drobno, pridáme koreniny a pomiešame. Plnku dáme na každý trojuholníček, ktorý zrolujeme od širšej strany k užšej a tým vytvoríme malé rožteky.
  3. Rožky dáme na plech vymastený olejom ( alebo maslom ). Každý rožtek potrieme vyšlahaným vajíčkom a posypeme kmínom. Dáme piecť do rúry.
  4. Rožky sú trošku tuhšie,pretože tam nieje droždie, ale sú o to viac chrumkavejšie. Z tohto množstva mi vyšlo 32 rožkov :) Dobrú chuť :)