Pizza, zo všetkého trochu (fotorecept)

Autor receptu: tatranka

Robievam ju naozaj vtedy,keď sa mi zdá,že mám rôzne kúsky salámky a šunky v chladničke.

2
porcie
45 minút
príprava
17 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Asi takto si pripravím ingrediencie.
  2. Po vykysnutí cesta ho rozdelím na dva bochníky.Keďže pizzu pripravujem v MR na funkcii krisp,robím ju na okrúhlo.Vyváľkam a prenesiem na pomastený plech.
  3. Rozrobím paradajkový pretlak asi s pol deci kečupu a ním natriem cesto pizze.Bohate! Tento základ posypem na drobné slížiky pokrájanou šunkou,salámou.Na ňu naukladám nakrájané paradajky,papriky,huby.Zasypem korením na pizzu. Nakoniec postrúham syr a všetko bohate zasypem. Šup do MR asi na 15 -17 minút na funkciu crisp.
  4. Po vypečení pizzu servírujem s kečupom a manžel má rád aj trochu lahodnej majonézy.Ešte dobré chladené pivko a zážitok s dobrého menú je dokonalý.