Pizza, zo všetkého trochu (fotorecept)
Autor receptu: tatranka
Robievam ju naozaj vtedy,keď sa mi zdá,že mám rôzne kúsky salámky a šunky v chladničke.
2 porcie |
45 minút príprava |
17 minút tepelná úprava |
Postup
- Asi takto si pripravím ingrediencie.
- Po vykysnutí cesta ho rozdelím na dva bochníky.Keďže pizzu pripravujem v MR na funkcii krisp,robím ju na okrúhlo.Vyváľkam a prenesiem na pomastený plech.
- Rozrobím paradajkový pretlak asi s pol deci kečupu a ním natriem cesto pizze.Bohate! Tento základ posypem na drobné slížiky pokrájanou šunkou,salámou.Na ňu naukladám nakrájané paradajky,papriky,huby.Zasypem korením na pizzu.
Nakoniec postrúham syr a všetko bohate zasypem.
Šup do MR asi na 15 -17 minút na funkciu crisp.
- Po vypečení pizzu servírujem s kečupom a manžel má rád aj trochu lahodnej majonézy.Ešte dobré chladené pivko a zážitok s dobrého menú je dokonalý.