Pizza Hawaj plus

Autor receptu: stefanm

Názov som doplnil o plus pretože originál pizza Hawaj je : tomatto,šunka,ananás a ja som pridal plus olivy.Olivy som si obľúbil pred dvoma rokmi na dovolenke v Izraeli ale tie čo si môžeme kúpiť v našich obchodoch sa k čerstvým ťažko dajú prirovnať.To je ako keď zjete čerstvú uhorku a kyslú uhorku.Niečo úplne iné.Na pečenie som použil elektrickú panvicu ale kľudne sa to dá aj v rúre.

10 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Kysnuté cesto (ja som si "ukradol" pred týždňom z knedlíka a mal som ho v sáčku v chladničke) rozložíme na mierne vymazanú panvicu potrieme paradajkovou omáčkou v ktorej sme rozmiešali rozotrený cesnak a štipku oregana,na to rozložíme plátky šunky a poukladame na ňu kúsky ananásu a olív.
  2. Prikryjeme a pečieme asi pol hodiny.
  3. Potom pridáme strúhaný syr a dopečieme.
  4. ...
  5. Pretože som mal rozpálenú panvicu tak som ju využil a urobili sme si placky.