Pistáciovo-avokádový krém s čučoriedkovým ragú
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
30 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup- Našľahané mascarpone spojíme s vyšľahanou smotanou a rozpustenou čokoládou. Na panvici nahrejeme arašidový olej, pridáme cukor, nastrúhané avokádo, nasekané pistácie a malibu. Zľahka orestujeme a necháme trošku ochladnúť.
- Všetko spojíme do jednej masy a plníme do ľubovoľnej formičky. Zatiahneme fóliou a dáme do chladu na päť hodín.
- Na panvičke spravíme karamel, zalejeme pomarančovou šťavou, pridáme škoricu a badián a necháme zredukovať asi na 100 ml. Na záver pridáme čučoriedky. Necháme zovrieť a odstavíme. Ananás nakrájame na 2 mm plátky, posypeme vanilkou a potrieme troškou likéru malibu.
|