Piškótová ovocná torta (fotorecept)

Autor receptu: ailuj82

Z mrazeného ovocia so želatínou....

12
porcií
30 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Celé vajcia vyšľaháme s cukrom a teplou vodou do penista, pridáme múku s práškom do pečiva. 2/3 cesta vylejeme do tortovej alebo srdcovej formy. Zvyšné cesto zafarbíme kakaom a dolejeme na svetlé. Pečieme vo vyhriatej rúre 15-20 min.
  2. Na vychladnutý korpus uložíme zmrazené ovocie /jahody, maliny, ríbezle, čučoriedky, brusnice.../ a zalejeme želatínou urobenou podľa návodu /želatína musí začať tuhnúť a až potom ju nalejeme na ovocie - inak by sa vsiakla do piškóty..../. Ja som si urobila z alobalu *mantinel* :) aby želatína nevytiekla :)
  3. Necháme stuhnúť, ozdobíme šľahačkou a môžeme podávať :)