Pikantné kúsky (fotorecept)
Autor receptu: kajusiqq
Slovenské:)....rýchle:)......chutné:)
4 porcie |
15 minút príprava |
20-35 minút tepelná úprava |
Postup
- Plátky na okrajoch narežeme,naklepeme,posolíme potrieme horčicou a obalíme v múke.(kuracie prsia rezať nemusíme.)
- Na oleji ich opečieme z oboch strán a vyberieme.
Hovadze roštenky troška dlhšie keďže hovädzina to potrebuje ...pri bravčovom a kuracom stačí max. 5 minutiek:)
Do oleja pridáme maslo,pokrájanu cibuľlku a opražime do zlatista.
Doplníme na rezančeky pokrájanou paprikou a nadrobno pokrájanými paradajkami
- Vrátime opečené mäsko a ochutíme kečupom a worcesterskou omáčkou.krátko podusíme (nepodlievame,zelenina pustí dostatok štavy ktorú ešte budeme musieť nechať odpariť:)
- Plátky podávame prikryté dusenou zeleninou s opekanými zemiakmi , zemiekovou kašou .