Pikantné kúsky (fotorecept)

Autor receptu: kajusiqq

Slovenské:)....rýchle:)......chutné:)

4
porcie
15 minút
príprava
20-35 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Plátky na okrajoch narežeme,naklepeme,posolíme potrieme horčicou a obalíme v múke.(kuracie prsia rezať nemusíme.)
  2. Na oleji ich opečieme z oboch strán a vyberieme. Hovadze roštenky troška dlhšie keďže hovädzina to potrebuje ...pri bravčovom a kuracom stačí max. 5 minutiek:) Do oleja pridáme maslo,pokrájanu cibuľlku a opražime do zlatista. Doplníme na rezančeky pokrájanou paprikou a nadrobno pokrájanými paradajkami
  3. Vrátime opečené mäsko a ochutíme kečupom a worcesterskou omáčkou.krátko podusíme (nepodlievame,zelenina pustí dostatok štavy ktorú ešte budeme musieť nechať odpariť:)
  4. Plátky podávame prikryté dusenou zeleninou s opekanými zemiakmi , zemiekovou kašou .