Pikantné kuracie stehno
	        Autor receptu: stefanm
	         
	        
	        Kuracie mäso "zlahodnie" ak ho naložíme aspoň na hodinu do ochuteného mlieka.Recept je z knihy "Recepty zo Života" ale trochu upravený.
| 
				  	  
				  	60 minút príprava  | 
				  	  
				  	30 minút tepelná úprava  | 
Postup
-      Kuracie stehná opláchneme pod studenou tečúcou vodou a osušíme papierovou utierkou.Prekrojíme ich v kĺbe na hornú a dolnú časť.Obidva časti narežeme pozdľž kostí a nasolíme.Takto pripravené kúsky stehna vložíme na najmenej 1hod.do mlieka v ktorom sme rozmiešali roztlačeny cesnak a nadrobno posekaný feferónik.Potom ich obalíme v trojobale (múka,rozšľahané vajíčka,strúhanka) a vyprážame v rozpálenom oleji.Vyprážame najprv odkryte a po otočení prikryjeme a vyprážame pomaly aby sa stehna dobre prepiekli aj pri kosti.Podávame s dusenými zemiakmi ochutenými opraženymi prúžkami póru a paprikovou ryžou.