Pikantné bravčové mäsko s kápiou

Autor receptu: alicka80

Len na inšpiráciu, nič zložité.

4
porcie
10 minút
príprava
70 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Nakrájala som cibuľu a popražila ju na oleji. K nej som pridala na kocky nakrájané bravčové mäso. Po chvíli som pridala korenie. Zo všetkého len štipku, len z harrisy som dala požehnane. Máme radi pikantné :-)
  2. Medzitým som si dala urobiť ryžu. Ja ju robievam v mikrovlnke bez tuku (bez oleja), len si ju dochutím a za 7 minút mám hotové.
  3. Keď je mäso mäkké, pridám k nemu na pásiky nakrájané papriky, dochutím harrisou a podusím ešte pár minút. Aby paprika zmäkla, ale aby nebola rozvarená. Nakoniec rozmiešam 1 čl solamylu s troškou vody a zahustím šťavu.
  4. A takto podávam. Máme radi jednoduché jedlá s výraznou chuťou. A hlavne pikantné :-)