Pikantná marinovaná pečeň

Autor receptu: elysa

Niečo pre tých,čo majú radi pečeň... Recept mám opísaný už dávno z nejakého časopisu...

4
porcie
25 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Cibuľu a papriku pomelieme na mäsovom mlynčeku.
  2. Do pomletej zmesi primiešame všetky pochutiny popísané v marináde. Pre tých,čo chcú riadne pikantné- pridajte čili papričku pomletú.
  3. Marinádu dobre vymiešame.
  4. Pečeň nakrájame na 0,5 cm plátky.
  5. Vmiešame ju do marinády a odložíme na 24 hodín do chladničky. Sem-tam premiešame.
  6. Pečeň opekáme na rozpálenom oleji, papriku z marinády naložíme pri opekaní na pečeň.
  7. Opekáme z oboch strán.
  8. Opečenú pečeň podávame s čerstvým chlebom a zeleninou.