Pikantná marinovaná pečeň
Autor receptu: elysa
Niečo pre tých,čo majú radi pečeň... Recept mám opísaný už dávno z nejakého
časopisu...
4 porcie |
25 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Cibuľu a papriku pomelieme na mäsovom mlynčeku.
- Do pomletej zmesi primiešame všetky pochutiny popísané v marináde. Pre tých,čo chcú riadne pikantné- pridajte čili papričku pomletú.
- Marinádu dobre vymiešame.
- Pečeň nakrájame na 0,5 cm plátky.
- Vmiešame ju do marinády a odložíme na 24 hodín do chladničky. Sem-tam premiešame.
- Pečeň opekáme na rozpálenom oleji, papriku z marinády naložíme pri opekaní na pečeň.
- Opekáme z oboch strán.
- Opečenú pečeň podávame s čerstvým chlebom a zeleninou.