Pide s rukolou 
	        Autor receptu: nazarboncuk
	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	2 porcie  | 
				  	  
				  	60 minút príprava  | 
				  	  
				  	15 minút  na 250 °C  | 
Postup
- V miske zmiešame trochu mlieka s droždím a cukrom. Kvások necháme odpočívať 15 minút. 
Vo veľkej mise zmiešame múku, soľ, olivový olej, zvyšné mlieko a kvások. Miesime kým nie je cesto pružné a odlepuje sa od rúk a misky. 
Preložíme do olejom vymazanej nádoby a necháme kysnúť asi 1 hodinu. 
 - Po vykysnutí cesto preložíme na pracovnú dosku a rozdelíme na 4 rovnaké časti. Každý kúsok formujeme do oválneho tvaru, prikryjeme utierkou a necháme ešte 15 minút odpočívať. 
Potom každý kúsok rozvaľkáme do tvaru "loďky" preložíme na pečiaci papier a naplníme (okraje necháme voľné) kúskami mozzarelly, paradajok a chilli papričky. Okraje zahneme, potrieme jogurtom rozmiešaným s vodou a posypeme černuchou alebo sezamom. 
 - Rúru vyhrejeme na maximum (250 - 300 °C) aj s plechom na ktorom budeme pide piecť.  Pide opatrne prenesieme s papierom na plech a pečieme asi 12 - 15 minút. Treba sledovať. Okraje by mali mierne zhnednúť. Vyberieme, preložíme na mriežku a okraje jemne potrieme olivovým olejom. Tým pide zostane mäkké aj po vychladnutí. Nakoniec do stredu uložíme stonky rukoly a bazalky. Podávame teplé. Dobrú chuť.