Perníkové tiramisu

Autor receptu: zuzikeckesova

Vyskúšajte taliansku klasiku na iný spôsob. Perníkové tiramisu si Vás získa svojou chuťou a vôňou.

15 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Žĺtka oddelíme od bielkov. Žĺtka si vyšľaháme s cukrami a perníkovým korením. Smotanu na šľahanie vyšľaháme a postupne do nej pridávame mascarpone. Túto zmes pridáme k žĺtkovej zmesi. Premiešame. Bielka vyšľaháme do tuha a pridáme do celej zmesi. Veľmi zľahka premiešame. Medovníčky alebo perník si pomelieme a vrstvíme v pohári striedavo s krémom. Môžete pokvapkať amarettom. Vrch posypeme kakaom a ozdobíme trochou postrúhaného medovníka.
  2. Dobrú chuť! =)