Perkelt s haluškami alebo s cestovinou 
	        Autor receptu: lenkac
	         
	        
	        Doma veľmi často pripravovaný recept :)
| 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	30-40 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Na oleji si speníme cibuľku, neskôr pridáme cesnak. Pridáme na kocky nakrájané paradajky a papriku. Osolíme, okoreníme, pridáme trošku chilli. Necháme chvíľku podusiť a pridáme kuracie stehná, ktoré tiež chvíľku necháme na tomto základe podusiť.
 - Všetko zalejeme vodou a pridáme nové korenie.
 - Dusíme, kým mäso nezmäkne. 
 - Mäso vyberieme, nové korenie tiež a zvyšok rozmixujeme na úžasnú kašičku. 
 - Omáčku dáme na sporák, pridáme smotanu a mäso. Necháme ešte pár minút prevariť. 
 - Spravíme si prílohu -  halušky. Všetky suroviny premiešame a v slanej horúcej vode cez haluškovač urobíme halušky. 
Druhá varianta sú cestoviny, ja som použila väčšie.
 - Dobrú chuť :)