Snehové tortičky
Pavlovovej tortičky
Autor receptu: redakcia
13 porcií |
30 minút príprava |
120 minút na 90 °C |
Postup- Bielky vyšľaháme na sneh a postupne po lyžiciach
pridávame kryštálový cukor. Šľaháme asi 15 minút,
aby sa kryštálový cukor roztopil. Postupne pridávame aj práškový cukor a nakoniec Zlatý klas a šťavu
z citróna. Sneh musí byť pevný.
- Hotovú snehovú zmes nastriekame cukrárenským vrecúškom s ozdobnou špičkou na plech vyložený papierom na pečenie.
Sušíme v rúre pri 90 stupňoch približne 2 hodiny.
- Krém: Smotanu, mascarpone, práškový cukor a stužovač šľahačky
vyšľaháme, pridáme malinový džem. Krém nastriekame na vychladnuté snehové tortičky a ozdobíme ovocím.
|