Patlıcanlı Türlü
Autor receptu: cesminaz
Skvelá teplá príloha z baklažánu za par minut ;-P
Postup
- Baklažány a paradajky si pokrájame na väčšie kúsky..
- Do horúcej panvice dáme maslo a za lyžicu salçe,ktorú minutku na masle posmažíme...
- ..potom pridáme nakrájané paradajky,premiesame a nechame minutku poškvrčať..
- ..pridáme k nim baklažán ...
- Podlejeme 1dl vody a dobre osolíme..baklazan lubi sol ;-))
- ..dobre premiešame a necháme zakryté 5 minut dusiť..
- ..po 5ich minutach odkryjeme a pridáme 0,5kl Isot papriky,alebo môžte aj chilli.Premiešame,zakryjeme a ešte 10 minut dodusíme :-)
- Podávame ako prílohu k mäsovým jedlám,alebo je to výborné len tak s ryžou,alebo so zemiakmi.
Dobrú chuť :-)