Paštéta Monika

Autor receptu: nadranka6

Tento recept je môj vlastný a je vytvorený spojením 3 receptov, všetky som vyskúšala a prišla som na to, že tento je najlepší a najchutnejší. Verím, že sa bude všetkým páčiť!!!!! Je to skôr mäsová paštéta a nie je veľmi mastná, chuťovo vynikajúca!!!

35 pohárov
porcií
60 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Cibuľu usmažím do zlatista a nechám vychladnúť. Vychladnuté pomeliem na mäsovom mlynčeku + celú cesnakovú hlavičku + pečienku, slaninu, bravč.lopatku a uvarené zemiaky.
  2. Zemiaky môžem aj deň predtým uvariť, budú chutnejšie. Dochutím soľou,mletým korením a nastrúham 2 muškátové orechy.
  3. Dobre premiešam a také pomleté nechám stáť cez noc v chlade. Na druhý deň natlačím do pohárov, sterilizujem na 100 stupňoch asi 10minút a vypnem. Hotovo.