Parížske srdiečka
	        Autor receptu: droetker 	         
	        
	        Komerčný recept | 		  
				  	  
				  	20 porcií  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	10 minút  na 180/160 °C  | 
 
 Postup- Ešte potrebujeme: plech na pečenie, ponorný mixér, cukrárske vrecko so zdobiacou trubičkou (Ø 1 cm)
 - Na prípravu cesta v mise rozmixujeme marcipán, cukor, kôru a šťavu z citróna, vajce a maslo alebo margarín ponorným mixérom dohladka. Pridáme múku zmiešanú so škrobom a kypriacim práškom a pomocou varešky dôkladne vymiešame dohladka.
 - Cesto naplníme do cukrárskeho vrecka so zdobiacou trubičkou. Na plech, ktorý si vyložíme papierom na pečenie,  tvoríme srdiečka (nanesieme 2 slzičky cesta, ktoré sa v užšej časti dotýkajú a vznikne nám tvar srdca). Plech vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
 - Elektrická rúra: 180 °C , teplovzdušná rúra: 160 °C, plynová rúra: stupeň 3, doba pečenia: asi 10 minút 
 - Upečené srdiečka necháme vychladnúť.
 - Na prípravu náplne vymiešame džem s rumom dohladka. Touto náplňou zlepujeme upečené srdiečka po dvoch k sebe. Povrch môžeme zľahka poprášiť práškovým cukrom.
 - Tip: Srdiečka tiež môžeme ozdobiť Polevou tmavou Dr.Oetker. 
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |