Parížske rožky

Autor receptu: evinka29

vianočné pečivo

15 minút
na 160 °C

Postup

  1. Cesto: Všetko spolu vypracovať na cest a plniť formičky na rohlíčky zarovno okraju, piecť cca15 min. na 160 stupňoch. Na vychladnuté dávať krém.
  2. Krém: Ten je ťažší, ale o to lepší. Celé vajcia, vanilkový a kryštálový cukor šlaháme mixérom nad parou POZOR 1 hodinu.(Je to o hubu ale stojí to za to. Mixér musí byť kvalitný inak odíde...) Má to vyzerať tak, že keď vypnem mixér, masa bude hustá. Potom to necháme vychladnúť a do studeného dáme Heru, Palmarín a Salko. Vymiešame poriadne a zdobíme rožky.
  3. Namáčame v čokoláde a hneď dávame do chladničky aby čokoláda čo najskorej vychladla. POZOR ukladať na pečiaci papier aby ste ich ľahko odlepili.Stačí nachvílu len aby nestiekol krém. Je to piplačka ale sú fantastické.....:)