Parížske kocky (fotorecept)
	        Autor receptu: luwinka
	         
	        
	        Kocky s parížskym krémom, no tak to je  vynikajúca pochúťka.
Postup
- Žltky s cukrom vymiešame do peny. Postupne pridávame vlažnú vodu a olej. Múku rozmiešame s kakaom a práš. do pečiva. Pridáme do cesta. Nakoniec vyšľaháme tuhý sneh z bielok, ktorý zľahka primiešame. 
 - Plech vymastíme tukom a vysypeme múkou. Dáme do neho cesto. V predhriatej trúbe ho upečieme na 180 stupňov 35 minút. 
 - Parížsky krém: Ešte deň vopred najlepšie večer si dáme  do hrnca šľahač. smotanu, horkú a mliečnu čokoládu polámanú na kocky, kakao, maslo a práš. cukor. 
 - Za stáleho miešania  privedieme k varu. Keď začne vrieť ,tak odstavíme zo sporáku. Miešame do vychládnutia.  Dáme na noc do chladničky.
 - Na druhý deň vyšľaháme na krém. 
 - Krém nanesieme na upečené cesto a rovnomerne uhladíme.
 - Teraz si spravíme podľa návodu na obale šľahačku.
 - Nanesieme ju na krém a ozdobíme po vrchu  postrúhanou čokoládou a ozdobnými cukríkami.  /Ale kto ako vie si ozdobí/. A máme  hotovo. Necháme stuhnúť niekoľko hodín v chladničke, alebo najlepšie cez noc, aby sa dobre krájali kocky.
 - V reze.
 - Porezané na kocky.