« Naspäť na tento recept

Parížska kocka verzia na vytlačenie



Autor receptu: ancicka

Postup receptu

Z uvedených surovín vypracujeme hladké cesto. Necháme v chlade odpočinúť 1-2 hodiny. Potom cesto rozdelíme na 2 rovnaké časti, rozvaľkáme na veľkosť plechu, položíme na vymastený plech, upečieme a necháme vychladnúť.

Medzitým si pripravíme krém: Múku zmiešame s kakaom a pridáme do mlieka s vanilínovým cukrom a uvaríme hustú kašu. Za občasného miešania ju necháme vychladnúť. Maslo vyšľaháme s práškovým cukrom a postupne pridávame vychladenú kašu.

Nakoniec krém natrieme na jeden plát, druhým platom ho prikryjeme. Polejeme roztopenou čokoládovou polevou a necháme stuhnúť.

Suroviny




30
porcií
80
minút
príprava
15
minút
na 200 °C




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist