Parené kuracie prsia s restovanou zeleninou a dusenou ryžou s kurkumou

Autor receptu: mariana33

Super ľahký a diétny obed, ktorý bol hotový za 20min.

1
porcia
5 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Kuracie prsia si nakrájame na menšie kúsky, osolíme, okoreníme a spolu so šampiňónmi dáme do parného hrnca na cca.20min.
  2. Na 1KL oleja orestujeme prepláchnutú ryžu, osolíme, pridáme kurkumu a zalejeme vodou. Udusíme.
  3. Tesne pred dodusením ryže a doparením kuracinky si na 1KL orestujeme cibuľu, stonkový zeler, mrkvu, červ.papriku a brokolicu. Restujeme krátko, aby ostala zelenina chrumkavá.
  4. Na záver pridáme 2PL červenej fazule, ale nemusí byť, mne ostala z predošlého dňa:)