Paradajky s cesnakom v soli

Autor receptu: mirian4

Jednoduchý, zdravý recept BEZ STERILIZOVANIA!!! Vhodné do omáčok, na pizzu, na chlebík vo vajci či hrianky, na cestoviny, do polievok ako dochucovadlo...

20 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Uvedené množstvo je na jednu dávku. Ja robievam zásoby na zimu z 2 až 3 dávok :-))) Vhodné sú prezreté - voňavé paradajky a hustejšia pasta je z mäsitých (vajcových) paradajok... Pasta je plná cenných vitamínov :-)))
  2. Paradajky umyjeme a rozmixujeme. Cesnak prelisujeme. Všetko spolu so soľou a kyselinou citrónovou premiešame a plníme do malých fliaš (max.0,3dcl). kto chce mať 100%-nú istotu, že sa pasta nepokazí, môže 5 min.sterilizovať na "chytenie" viečok :-)))
  3. Dobrú chuť !!!