Paradajky s cesnakom v soli
Autor receptu: mirian4
Jednoduchý, zdravý recept BEZ STERILIZOVANIA!!! Vhodné do omáčok, na pizzu, na chlebík vo vajci či hrianky, na cestoviny, do polievok ako dochucovadlo...
Postup
- Uvedené množstvo je na jednu dávku. Ja robievam zásoby na zimu z 2 až 3 dávok :-))) Vhodné sú prezreté - voňavé paradajky a hustejšia pasta je z mäsitých (vajcových) paradajok... Pasta je plná cenných vitamínov :-)))
- Paradajky umyjeme a rozmixujeme. Cesnak prelisujeme. Všetko spolu so soľou a kyselinou citrónovou premiešame a plníme do malých fliaš (max.0,3dcl). kto chce mať 100%-nú istotu, že sa pasta nepokazí, môže 5 min.sterilizovať na "chytenie" viečok :-)))
- Dobrú chuť !!!