Karfiolový prívarok
	        Paradajkovo-karfiolový prívarok
	        Autor receptu: mdlenka
	         
	        
	        Mám rada karfiol, ale nechcelo sa mi ho vyprážať a opakovať stále len s vajíčkom takisto.* Tak ma napadlo toto.
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	5-10 minút príprava  | 
				  	  
				  	30-60 minút tepelná úprava  | 
Postup
- V dostatočne veľkom liatinovom kastróli na oleji spením nahrubo pokrájanú cibuľu.
 - Pridám na kúsky rozobraný/pokrájaný karfiol a restujem, kým nezmení farbu z bielej na opálovú.
 - Zalejem celou fľašou paradajkovej passaty, osolím, dochutím mletým muškátovým orieškom.
 - Na miernom ohni nechám prebublávať, kým karfiol nezmäkne (mám radšej tuhší), občas premiešam.
 - Podávam s varenými zemiakmi, prípadne párkom, fašírkou, údeným mäsom či vareným vajcom...