Paradajkovo-baklažánové cestoviny s parmezánom (fotorecept)
	        Autor receptu: pitrb
	         
	        
	        Tento recept nemá nejakú hlbokú históriu, napadol ma počas varenia a výsledok veľmi milo 
prekvapil.
| 		  
				  	  
				  	2 porcie  | 
				  	  
				  	35 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Špagety dáme variť. Cibuľu nakrájame na drobné kocky. 
 - Cibuľu dáme smažiť na olivový olej(mierny oheň počas celého varenia). Medzi tým si pokrájame baklažán, olivy a paradajky(všetko na drobné kocky). 
 - Pridáme baklažán a olivy 
 - Keď je baklažán opečený tak pridáme paradajky (najprv surové a po asi 5 min keď zmäknú pridáme v plechovke). Nastrúhame dovnútra asi 20 gr. parmezánu. Dochutíme korením, soľou, cukrom a bazalkou (najlepšie čerstvá ale sušená tiež nič nepokazí). Všetko spolu so špagetami zmiešame a asi dve minúty ešte povaríme spolu.