Panna Cotta od Dolcely (fotorecept)
Autor receptu: dorisa
Dnes som vyskúšala polotovar od Dolcely. Chutilo.
3-4 porcie |
5 minút príprava |
5 minút tepelná úprava |
Postup
- Nikdy som dezert Panna Cotta nejedla, Tak som s obavami zobrala tento prášok (z výhry) ...
- ..pripravila som si silikonové minibábovčičkové formy.....
- ....a mlieko.
- Práškovú zmes som rozmiešala v malom množstve mlieka a po zovretí mlieka v hrnci s vodou lázňou som doň vmiešala a nechala 2 minúty variť (za stáleho miešania).
- Formičky som vymyla studenou vodou. Keď bol krém uvarený, tak som naliala do pripravených formičiek.
- Krém bol pomerne riedky, ale po pobyte v chlade( na okne) rýchlo stuhol.
- Každú porciu som vyklopila na tanierik a ozdobila malinovým sirupom. Dobrú chuť.