Panna Cotta od Dolcely (fotorecept)

Autor receptu: dorisa

Dnes som vyskúšala polotovar od Dolcely. Chutilo.

3-4
porcie
5 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Nikdy som dezert Panna Cotta nejedla, Tak som s obavami zobrala tento prášok (z výhry) ...
  2. ..pripravila som si silikonové minibábovčičkové formy.....
  3. ....a mlieko.
  4. Práškovú zmes som rozmiešala v malom množstve mlieka a po zovretí mlieka v hrnci s vodou lázňou som doň vmiešala a nechala 2 minúty variť (za stáleho miešania).
  5. Formičky som vymyla studenou vodou. Keď bol krém uvarený, tak som naliala do pripravených formičiek.
  6. Krém bol pomerne riedky, ale po pobyte v chlade( na okne) rýchlo stuhol.
  7. Každú porciu som vyklopila na tanierik a ozdobila malinovým sirupom. Dobrú chuť.