Palacinky plnené morčacím mäsom s fazuľou

Autor receptu: butcher

palacinky trochu inak

4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. takže tu je jeden recept pre tých, ktorí majú radi palacinky, ale sladké moc často nemusia. pripravíme si mäsovú zmes. roztlačený cesnak opražíme na olivovom oleji, pridáme na drobno nakrájané mäso a opečieme zo všetkých strán, aby sa pekne zavrelo. potom pridáme na pásiky nakrájanú šalotku, opražíme a nakoniec okoreníme a pridáme fazuľu. necháme prevrieť a odstavíme.
  2. potom si urobíme palacinky. v mlieku rozmiešame vajce, štipku soli a trošku cukru. pridávame múku podľa potreby. cesto by nemalo byť moc husté. musí sa po panvici pekne roztekať.
  3. hotové palacinky naplníme mäsovou zmesou a posypeme strúhaným parmezánom