Paella s morskými plodmi
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        Postup- Cibuľu a cesnak olúpeme
a najemno nasekáme. Slávky
a ráčiky očistíme.
 - Na veľkej
panvici rozohrejeme olivový
olej a slávky v ňom krátko
opekáme, kým sa neotvoria.
Pridáme ráčiky a tiež ich opečieme.
 - Potom všetko vyberieme
a uložíme do tepla.
Na tuku necháme urestovať
cibuľu a cesnak. Prisypeme
šafran s mletou paprikou
a pridáme bobkový list,
soľ a korenie.
 - Primiešame
ryžu a opečieme ju. Potom
prilejeme zohriaty vývar.
Necháme asi 25 minút dusiť
na miernom ohni, osolíme,
okoreníme.
 - Na hotovú ryžu
rozdelíme mušle a ráčiky
a posypeme sekanou petržlenovou
vňaťou.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |