Ovocná bublanina (fotorecept)

Autor receptu: helca103

Tento recept som našla asi pred 20-timi rokmi v časopise Život,vystrihla, nalepila do zošita a veľmi často piekla,lebo je rýchly a dobrý. Po dlhom čase som ho znovu robila a skúsila do cesta jablká,no nie je to ono. Bublanina je najlepšia ked požijem akékoľvek šťavnaté ovocie a je jedno či čerstvé alebo z kompótu. Jablká na to nie sú veľmi vhodné,ale zjesť sa to dalo.

5-8 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Jednoducho všetky suroviny na cesto vymiešam naraz.
  2. Vylejem na plech vystlaný papierom.
  3. Jablká pokrájam na kocky obalím v kokose ...........
  4. ............a porozhadzujem po ceste na plechu. //Ak použijem kompótové ovocie tak ho nechám najprv odkvapkať//. Teraz som na vrch posypala strúhaný kokos /experimentovala som/ ale najlepšie je posypať škoricovým cukrom.
  5. Upečiem vo vyhriatej rúre,nechám vychladnúť a pokrájam.
  6. A tu je originál receptu :-)