Orechový encián
Autor receptu: elizabetha
Rýchly obed pre tých, ktorí obľubujú nenáročnú prípravu a diétnejšiu stravu.
Postup
- 1. Rozrežeme encián na polovičku a lyžičkou vyberieme vnútro syra.
- 2. Hmotu, ktorú sme "vydlabali" si dáme do misky a zmiešame ju spolu so syrom bambino (alebo ktorýmkoľvek iným syrom, ktorý nám chutí, prípadne aj šunkovou penou).
Pridáme aj nasekané oriešky (tiež rôzneho druhu - môžu to byť aj pistácie).
- 3. Hotovú (vymiešanú) zmes naplníme znova do prázdnych polovičiek syru (medzi polovičky môžete dať aj plátok šunky).
Znova zabalíme do obalu a vrátime do chladničky stuhnúť.
Čas tuhnutie je rôzny - záleží od stupňa chladenia vo vašej chladničke :)
- Dobrú chuť ;)