Orechovo-karamelové rezy s gaštanovou plnkou (fotorecept)

Autor receptu: ancicka

30
porcií
50 minút
príprava
10 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Vyšľahám bielky,pridám pr.cukor a žltky.
  2. Do vyšľahaného pridám múku,pr.do pečiva a orechy.Premiešam a vylejem na plech vyložený papierom.Upečiem.
  3. Z pripravených surovin uvarím karamel a plnku.
  4. Cukor spálim a zalejem mliekom.Nechám rozvariť a vychladnuť.
  5. Kým karamel chladne,tak uvarím puding z mlieka a zlatého klasu.Maslo vyšľahám s cukrom a doň vmiešame gaštanové pyré.Do pyré vmiešame vychladený puding.Zmiešame.
  6. Z piškoty odstranime papier a natrieme na cesto.
  7. Z vychladeného karamelu a práškovej šľahačka vyšľaháme tuhú šľahačku.Natrieme na krém a nastruháme čokolády.Necháme stuhnúť a pokrájame.
  8. Dobrú chuť!