Cestoviny
Opražené cestoviny s cibuľou a cesnakom (fotorecept)
Autor receptu: vianni
Dobrota ako príloha a pri nejakej diéte aj ako jedlo. A la Vianni
Postup
- Uvaríme cestoviny v slanej vode, tak ako majú byť, podľa návodu možno o minútu menej.
- Cestoviny pokvapkáme olivovým olejom a necháme ich trochu vychladnúť. Na panvici orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak.
- Orestovanú cibuľu a cesnak dáme nabok a prikryjeme.
- Na tú rozohriatu panvicu dáme cestoviny a smažíme, možno pár kvapiek olivového oleja daj. Cestoviny budú za chvíľu - 10-15 minút chrumkavé, nie spálené!
- Preklopíme ich do misky, zasypeme osmaženou cibuľkou, možno trochu osoliť, niekto aj parmezán a chilli no a hotovo.
- Dobrú chuť a k hocičomu, mäsu alebo enem tak.