Cestoviny

Opražené cestoviny s cibuľou a cesnakom (fotorecept)

Autor receptu: vianni

Dobrota ako príloha a pri nejakej diéte aj ako jedlo. A la Vianni

4
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Uvaríme cestoviny v slanej vode, tak ako majú byť, podľa návodu možno o minútu menej.
  2. Cestoviny pokvapkáme olivovým olejom a necháme ich trochu vychladnúť. Na panvici orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak.
  3. Orestovanú cibuľu a cesnak dáme nabok a prikryjeme.
  4. Na tú rozohriatu panvicu dáme cestoviny a smažíme, možno pár kvapiek olivového oleja daj. Cestoviny budú za chvíľu - 10-15 minút chrumkavé, nie spálené!
  5. Preklopíme ich do misky, zasypeme osmaženou cibuľkou, možno trochu osoliť, niekto aj parmezán a chilli no a hotovo.
  6. Dobrú chuť a k hocičomu, mäsu alebo enem tak.