Opečená špargľa
	        Opečená špargľa (fotorecept)
	        Autor receptu: kucharka
	         
	        
	        Jednoduchá jarná príprava špargle. 
| 
				  	  
				  	5 minút príprava  | 
				  	  
				  	5-10 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Končeky umytej a osušenej špargle odkrojíme alebo ich odlomíme, ako to robím ja. 
 - Zohrejeme panvicu a len tak jemne potrieme olivovým olejom. 
 - Špargľu opekáme z každej strany. Trvá to len pár minút.
 - Hotovo. Posypeme vločkovou "hrubozrnnou" soľou. 
 - Opečenú špargľu som dala do jarného šalátu zo zelených listov, papriky, brokolice, plátkov údeného lososa a vajíčka na mäkko. 
Tiež sa výborne hodí ako príloha, mne najviac chutí s dobrým steakom.
Dobrú chuť.