Omáčka na pizzu

Autor receptu: elysa

Niekde som to čitala a vždy,keď je veľa rajčín,tak ju urobím do zásoby,samozrejme nie teraz v zime,ale v lete,teraz už tie zásoby len míňam...

Suroviny

Postup

  1. Všetko robím od oka...Rajčiny sparím horúcou vodou,olúpem,pokrájam na kocky.Pridám pokrájanú cibuľu a dusím pokiaľ sa voda z rajčín neodparí.Potom pridám pretlačený cesnak,osolím a okorením.Dám do zaváraninových pohárov a vysterilizujem.Ja ju nemixujem,takto máme kúsky rajčín na slnku dozretých aj v zime...
  2. Aj dnes prišla jej chvíľa- takto som upratala chladničku
  3. Klasika-lístkové cesto,omáčka a čo chladnička dala-šunka,syr,kukurica,olivy,a varecháčkami odporučená postrúhaná saláma,mala som kúsok suchej.
  4. Zvinúť do rolády,potrieť vajíčkom,posypať oreganom,strúhaným syrom,upiecť.
  5. A teraz rýchlo na nákup,zasa máme prázdnu chladničku:)