Odrezky z hovädzieho mäsa na hrášku a šampiňónoch (fotorecept)
	        Autor receptu: pusta
	         
	        
	        Odkladám odrezky z hovädzieho mäsa a tento receptík dokazuje, že aj z odrezkov sa 
pridaním iných ingrediencií dá pripraviť chutné jedlo.
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	120 minút  na 80-90 °C  | 
Postup
- Odrezky z hovädzieho mäsa som umyla, osušila papierovou utierkou a pokrájala na kocky.
 - Pokrájala som šampiňóny a cesnak na plátky.
 - Hrášok som umyla a nechala odkvapkať na site od vody.
 - V hrnci som rozpálila husaciu masť,...
 - ...na ktorej som orestovala cibuľu pokrájanú na jemno a čerstvo mleté čierne korenie,...
 - ...plátky cesnaku,...
 - ...sladkú mletú červenú papriku,...
 - ..priliala som domácu paradajkovú šťavu, po jej krátkom orestovaní...
 - ...som pridala mäsko a poopekala som ho v tomto základe z každej strany,...
 - ...ked už bola vytvorená na povrchu mäska jemná kôrčička, pridala som morskú soľ,...
 - ...všetko som podliala horúcou vodou asi do výšky mäsa a prikryté pokrievkou som dusila na miernom plameni za občasného podlievania horúcou vodou do zmäknutia - asi 120 minút.
 - Asi 15 minút pred koncom som pridala plátky šampiňónov,...
 - ...tymián...
 - ... a hrášok som nechala len prehriať, to stačí, lebo som mala čerstvý hrášok.
 - Podávala som horúce s dusenou ryžou, šťavičku zahustila i bez múky cibuľa, glej z nožiny, ktorú som mala v odrezkoch tiež a mäsko na šťave malo výbornú chuť tymiánu, šampiňónov, mladého hrášku a ostatných použitých ingrediencií. Recept som pridala ako dobrú inšpiráciu na výborné a chutné využitie z odrezkov hovädzieho mäsa na dobré jedlo.