Obed z parného hrnca (fotorecept)

Autor receptu: mojack

Obedík rýchlo a bez zbytočného riadu.

10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Zemiaky, mäsové guľky a zelenina ( môže sa poliat maslom ale nemusí )
  2. alebo pridáme aj trochu omáčky.
  3. Do mletého mäsa som dala suroviny aj 5-6 PL strúhanky a rozmiešala,
  4. potom som urobila guľky a dala do sklenenej nádoby.
  5. Všetko som zasypala zeleninou.
  6. Zemiaky , kedže sú nové práve vykopané zo záhrady tak škoda ich šúpať. Nakrájala som ich , vložila do druhej sklenenej nádoby a posypala rascou.
  7. Poukladala na seba,
  8. a všetko sa krásne parilo 30 minút.
  9. Nič neprihorí, nepripečie ... obed jednoducho a zdravo.