Tvarohové guľky
	        Obaľované tvarohové guľky s broskyňovou omáčkou
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	10 porcií  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
 
 Postup- Pistácie a pekanové orechy zomelieme. Pripravíme tri nádoby na obaľovanie – zvlášť na mak, orechy a pistácie. 
 - Tvaroh, žĺtky, celé vajce, krupicu, vanilkový
a práškový cukor a štipku soli zmiesime. Vytvarujeme guľky a varíme v osolenej vode. Hotové polejeme maslom a obaľujeme v pripravených zmesiach.
 - Broskyňová omáčka: Hnedý cukor upálime na karamel, ošúpané
a odkôstkované broskyne vložíme do karamelu a orestujeme. Odstavíme, necháme vychladnúť, rozmixujeme a chuť zvýrazníme kvapkou rumu.
 - Na tanieri podávame po jednej guľke z každého druhu a dozdobíme broskyňovou omáčkou.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |