Nízkosacharidové pečivo
	        Autor receptu: babsicok
	         
	        
	        Je zakázané používanie úvodzoviek v nadpise ale toto "pečivo" (lebo neviem ako inak to pomenovať) je to 
najchutnejšie čo som kedy jedla za poslednú dobu. Snažím sa zdravo stravovať, bohužiaľ som povedala zbohom 
pečivu a postupne po mesiacoch experimentovania som vlastne zistila že sa dá naozaj chutne a zdravo. 
Odporúčam každému vyskúšať. Je to mňamka :)
| 		  
				  	  
				  	1 porcia  | 
				  	  
				  	5 minút príprava  | 
				  	  
				  	5 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Všetký suroviny vymiešame spolu. Vznikne z toho tuhšie cesto palacinkového typu. Špaldovú múku môžeme nahradiť aj kokosovou v takom istom množstve. Necháme 5 minút odpočívať. 
 - Opekáme na teflónovej panvici bez tuku v tvare lievancov, z jednej aj druhej strany do bronzova. Z jednej dávky výjdu 2 ks hrubších plátkov pečiva. 
 - Ako plnku som použila šunku (96 percent mäsa) opečenú na panvici, mozzarellu ktorú som postrúhala ešte kým boli teplé. Syr sa krásne roztiekol a chutilo to fantasticky. Druhý variant bola šunka - takisto opečená, horčica, mozzarella a kyslá uhorka. 
 - Odporúčam, naozaj je to výborné a nie je tam zbytočne veľa múky a je to rýchlovka :)