Nepodarené tousty

Autor receptu: stefanm

Pridávam tento recept aby aj mladí,začínajúci amaterkuchári vedeli,že nie vždy sa všetko podarí!!!Robil som ich presne podľa receptu ktorý je od @dorisa (akurát som nemal paradajku) http://varecha.pravda.sk/recepty/chlebiky-z-toustovaca-fotorecept/14428-pouzi.html.Lenže niekde som urobil chybu a dopadlo to takto :) Čo som urobil zle??

5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Plátky chleba natrieme najemno z odbidvich strán,poukládame na ne šunku,syr a slaninu,prekryjeme,položíme na rozohriaty touster,uzavrieme a opečieme....Čo sa na tom dá pokaziť?Akurát to,že sa mi to všetko prilepilo na touster a nemohol som to ani oškrabať!!
  2. Keď manželka videla aký som z toho znechutený a vytušila,že sa blíži "vodopád" nadávok a hnevu z mojej strany oškrabala chlebíky,povedala mi nejaký vtip a ja som jej zato urobil ľahký jogurtovy šalátik so zeleninkou,ktorý ona miluje.Potom,pri televízore trištvrte hodiny čistila toustovač....No nemilujte ju :)
  3. Rozhodol som sa,že to pridám ako recept...Recept na to aby ste pri varení nepodliehali panike a depresií ak sa vám niečo nepodarí!!!...Prihorelo ti mäso?Vykypelo mlieko?Zabudol si vypnúť vajíčka na tvrdo a máš ich po celej kuchyni?Nejeduj sa,zachovaj pokoj a vedz,že mohlo byť aj horšie.