Nepečený cheesecake
Nepečený cheesecake s arašidovým maslom v pohári
Autor receptu: redakcia
8 pohárov porcií |
40 (+ chladenie) minút príprava |
Postup- Sušienky pomelieme a zmiešame s roztopeným maslom. Zmes rovnomerne rozdelíme na dno pohárikov (8 x 100 ml).
- Ganache: 100 g polámanej čokolády zalejeme horúcou smotanou, miešame, kým sa čokoláda rozpustí. Nalejeme do pohárov na sušienkovú vrstvu.
- Arašidový krém: Mascarpone, arašidové maslo a práškový cukor vymiešame dohladka. Pridáme dotuha vyšľahanú smotanu. Cukrárenským vrecúškom alebo lyžicou rozdelíme arašidový krém do pohárov.
- Poháriky dáme stuhnúť na pár hodín do chladničky. Pred podávaním ozdobíme ganache a nasekanými arašidmi.
|