Nepečená smotanová torta s ovocím

Autor receptu: diabambulka

Tento receptík je neuveriteľne ľahký a ešte viac chutný a navyše je to obľúbená tortička nášho tatinka a tak mi s ňou pomáha aj náš synček Filipko:-))) Ako sa hovorí v jednoduchosti je krása a pri tomto recepte to veru platí :-)))

8-12
porcií
35 minút
príprava

Postup

  1. Najskôr si otvoríme všetky 4 pochúťkové smotany primiešame vanilkový cukor a medzičasom si vyšľaháme šľahačku do ktorej si pridáme stužovač. Keď je šľahačka vyšľahaná môžeme , ale nemusíme do nej pridať trošilinka práškového cukru. Zo šľahačky si odoberieme malú trošku na ozdobenie torty a väčšiu časť vmiešame k pochúťkovej smotane. Túto zmes rozdelíme na dve časti. Jedna zostáva biela a do druhej časti pridáme kakao ( môže byť aj troška rumu - nemusí ) .
  2. Na dno tortovej formy poukladáme piškóty, tie zalejeme bielou pochúťkovou smotanou na ktorú poukladáme nakrájené banány. Opäť poukladáme piškóty a na ne dáme mandarinky. Celé to zalejeme kakaovou pochúťkovou smotanou. Posypeme grankom a ozdobíme šľahačkou, ktorú sme si odložili a dáme chladiť do chladničky, najlepšie cez noc.
  3. Dobrú chuť