Mangová torta

Nepečená piškótová torta s mangom

Autor receptu: redakcia

12
porcií

Postup

  1. V miske zmiešame tvaroh a mascarpone. V inej miske zmiešame práškový cukor, vanilkový cukor, 1 PL mandľového likéru, nastrúhanú kôry z bio pomaranča a pomarančovú šťavu. Zmes pridáme k mascarpone a tvarohu, premiešame. Vyšľaháme smotanu so stužovačom a vmiešame do krému.
  2. Espresso zmiešame s 3 PL mandľového likéru a nalejeme do hlbokej misy. Do ochuteného espressa namáčame piškóty, ktoré poukladáme na dno okrúhlej formy. Dáme vrstvu krému, na to plátky manga, opäť namočené piškóty, krém, mango a do tretice piškóty a krém.
  3. Vrch ozdobíme plátkami manga. Dezert necháme chladiť aspoň 3 hodiny.