Mangová torta
Nepečená piškótová torta s mangom
Autor receptu: redakcia
Postup- V miske zmiešame tvaroh a mascarpone. V inej miske zmiešame
práškový cukor, vanilkový cukor, 1 PL mandľového likéru, nastrúhanú kôry z bio pomaranča a pomarančovú šťavu. Zmes pridáme k mascarpone a tvarohu, premiešame. Vyšľaháme
smotanu so stužovačom a vmiešame do krému.
- Espresso zmiešame s 3 PL mandľového likéru a nalejeme do
hlbokej misy. Do ochuteného espressa namáčame
piškóty, ktoré poukladáme na dno
okrúhlej formy. Dáme vrstvu krému, na to
plátky manga, opäť namočené piškóty, krém,
mango a do tretice piškóty a krém.
- Vrch ozdobíme plátkami manga. Dezert necháme chladiť aspoň
3 hodiny.
|