Nekysnuté cibuľovo-cesnakové slimáky
	        Autor receptu: tisicka123
	         
	        
	        Tieto slimáky najčastejšie pečiem keď sa ide niekam na výlet, dovolenku či keď má prísť návšteva. Sú výborne a rýchlo spravené. 
| 		  
				  	  
				  	50 porcií  | 
				  	  
				  	120 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút  na 200 °C  | 
Postup
- Udusíme si cibuľku,ktorú si mierne posolíme, aby nám stihla vychladnúť. Zmiešame si smotanu s cesnakom. Urobíme si cesto tak, že zmiešame múku, s vajíčkom, Herou, soľou a kváskom.
 - Kvások si spravíme tak, že dáme droždie do vlažnej vody a necháme napučať. Cesto si rozvaľkáme a obdĺžnik, potrieme smotanou, posypeme provensálskymi bylinkami, posypeme cibuľkou a zvinieme do rolády.
 - Krájame na 1cm kolieska, potrieme vajíčkom a necháme podkysnúť. Pečieme do zlatista pri 200 stupnoch. mňam :)