Negresko
	        Autor receptu: bronda
	         
	        
	        Toto je egyptský recept a je obľúbeným jedlom môjho muža, mojich detí a teraz už aj mňa. Toto jedlo je veľmi jednoduché a chutné. Dobrú chuť!
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	50 minút príprava  | 
				  	  
				  	30 minút  na 250 °C  | 
Postup
- Uvaríme si cestoviny (najlepšie penne) v slanej vode al dente. 
 - Potom si pripravíme bechamel - na oleji narýchlo opražíme múku, rozmiešame, pridáme vodu a mlieko, trochu vegety na dochutenie. Miešame pokým nezhustne.
 - Na oleji narýchlo opražíme kuracie prsia nakrájané na rezančeky.
 - Všetko potom dáme do varnej misy - cestoviny, kuracie rezančeky, bechamel a dobre to spolu premiešame. Necháme v rúre zapiecť cca 30 minút, kým nie sú cestoviny navrchu mierne hnedé a chrumkavé.
DOBRÚ CHUŤ!