Žĺtky vyšľaháme s cukrom, postupne prilievame olej a vodu. Pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a nakoniec aj tuhý sneh z bielkov. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a upečieme. Upečené cesto necháme dobre vychladnúť.
Krém: Odoberieme trochu mlieka a rozmiešame v ňom vanilkové pudingy a cukor. Zvyšok mlieka necháme zovrieť a vmiešame doň odobratú časť. Uvaríme hustý puding, zmiešame ho so smotanou a capuccinom.
Vychladnuté cesto potrieme polovicou krému. Poukladáme naň piškóty namočené v káve s rumom...
...a natrieme zvyšným krémom. Necháme stuhnúť v chladničke.
Nakoniec koláč potrieme šľahačkovou smotanou vyšľahanou s cukrom. Nakrájame na kocky a ozdobíme plátkami tyčiniek Margot.