Neapolské keksíky (fotorecept)
	        Autor receptu: egreska 	         
	        
	        Postup- Maslo vyšlahame s cukrom,pridame mandle,vajce,kôru a štavu,premiešame a pridame hrozienka .
 - Pridame muku a vypracujeme rukami cesto.
 - Odložíme bokom,nie do chladu.
 - Na tmavé cesto vyšlahame maslo s cukrom a vanilk.extraktom.
 - V miske zmiešame muku,kakao,kávu a orechy.Pridame k maslovej hmote a vypracujeme cesto.
 - Hotové..
 - Cestá postupne natlačíme do vhodnej formy (tak aby sa potom dali vybrat ).Moja bola velka 20x20 cm.
 - Cesta sa mi dali po buchnutí  formou  pekne vyklopit.Dáme na seba,na podložku (na ktorej to budete krajat) a odložíme na hodinu do chladničky.
 - Cesto nakrajame na  pásy 3 cm široke a tie potom na 1 cm kocky.
 - Poukladame na plech a pečieme na 180 st asi 8-9 minut. Vyšli mi tri plné plechy.Koláčiky vydržia v krabici dva týždne.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |