Nátierka paprikovo-paradajková

Autor receptu: marta5

Minulý rok som bola na oberačke hrozná a tam som ochutnala skvelú pomazánku,ktorú ktorú priniesla jedná pani z Košíc .Je veľmi dobrá.Robila som ju aj tento rok,komu som dala ochutnať,každý si pýta recept.

30 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Papriku-baranie rohy /vyčistenú/ nakrájať na 2 cm kúsky,osmažiť na oleji.Paradajky rozmixovať a dať variť všetky prísady.Bobkový list a celé čierne korenie dať do gazy,alebo do vajíčka na sypaný čaj.Cesnak pretlačiť cez lis.Variť do zhustnutia pomazánky,naplniť menšie zaváracie poháre a dať sterilizovať.
  2. Kto ochutná -bude ju robiť každý rok.Je vynikajúca.