Naše SLOVENSKÉ (fotorecept)

Autor receptu: stefanm

Ešte neviete čo ? Pomaličky sa to dozviete . A zaujímalo by ma či je to naše SLOVENSKÉ jedlo alebo si to myslia aj iné krajiny,že je to ich jedlo??

15 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Očistené zemiaky ...
  2. ...opláchneme vodou , ...
  3. ... nakrájame na menšie kúsky a ...
  4. ... dáme variť do vriacej,posolenej vody. (...už tušíte čo to bude??)
  5. Domäkka uvarené , ešte horúce zemiaky popučíme , ...
  6. ... pridáme maslo a premiešame.Odložíme na teplé miesto .
  7. Roztopíme maslo do ktorého pridáme ...
  8. ... nahrubo nakrájanú cibuľu a ...
  9. ...opražíme ju do chrumkava.
  10. A tu je jedlo hotové . Sú to "SLOVENSKÉ" - Zemiaky s kyslým mliekom !!!
  11. Jeden z našej dvaapolčlennéj domácnosti opraženu cibuľu "neznáša" (manželka) tak ich jedla len s čerstvou cibuľkou.