Naše SLOVENSKÉ (fotorecept)
Autor receptu: stefanm
Ešte neviete čo ? Pomaličky sa to dozviete . A zaujímalo by ma či je to naše SLOVENSKÉ jedlo alebo si to myslia aj iné krajiny,že je to ich jedlo??
15 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Očistené zemiaky ...
- ...opláchneme vodou , ...
- ... nakrájame na menšie kúsky a ...
- ... dáme variť do vriacej,posolenej vody. (...už tušíte čo to bude??)
- Domäkka uvarené , ešte horúce zemiaky popučíme , ...
- ... pridáme maslo a premiešame.Odložíme na teplé miesto .
- Roztopíme maslo do ktorého pridáme ...
- ... nahrubo nakrájanú cibuľu a ...
- ...opražíme ju do chrumkava.
- A tu je jedlo hotové . Sú to "SLOVENSKÉ" - Zemiaky s kyslým mliekom !!!
- Jeden z našej dvaapolčlennéj domácnosti opraženu cibuľu "neznáša" (manželka) tak ich jedla len s čerstvou cibuľkou.